Velkommen til vårt fotogalleri for skoleåret 2005-2006

Her vil vi legge ut bilder fortløpende.

Dere har muligheten til å se på og laste ned bilder av barn og voksne.

I henhold til vårt regulativ er det kun bilder av barn vi har fått godkjenning
(ref. Pers.oppl.kjema)
for å legge ut bilder av som er på bildene.

Det er også kun bilder med to eller flere personer på. Navn vil ikke bli publisert.

 
y
 Kanutten SFO 
 
 
Vennligst velg album

 
Sommer SFO

Bilder i fra Sommer SFO 2005

Sommeren 2005 holdt Kanutten SFO Sommer SFO for tilsammen 15 SFOer i Stavanger kommune. Hver uke dro vi tre ganger til Lundsvågen Naturskole. Her dro vi på sjørøvertokt, skattejakt, fisket, badet, grillet, spilte mini-golf og lekte. En gang i uken var vi hele dagen i Kongeparken og en dag på skolen og i nærområdene.
   
Langøy med 1. klasse

Heldagstur skole og SFO

I midten av september dro 1.klassene på heldagstur til Langøy. Steinar og Stian hentet barna med båtene i Vågen og kjørte ut til Langøy. Her fisket vi, trakk krabbeteiner, gikk på sopptur, grillet og lekte masse.
   
Indianertur i Vålandsskogen

1.-4.kl på heldagstur i Vålandsskogen

4.oktober var alle avdeligene på tur til Vålandsskogen på indianertur. Her koste vi oss med mange kjekke leker og aktiviteter, grilling og for ikke å glemme konglekrig.
   
Karneval

Høstferien 2005

I høstferien var vi på Lundsvågen og koste oss på sjøen. En dag var vi også på Stavanger Museum, men høydepunktet for mange var uten tvil karneval. Da kledde vi oss alle ut og koste oss med disco, selskapsleker, piñata slåing og pizza og brus.
   
Barnemøter

Bilder fra barnemøter skoleåret 2005-2006

Her vil det komme diverse bilder i fra de ulike barnemøtene vi har dette skoleåret. Barnemøter arrangeres annenhver uke. En gang i månden holdes det felles barnemøte i skolens gymsal for alle avdelinger samlet. Barnemøtene ledes av barn fra 4.klasse. Underholdningen står barna for. Her opptrer de med sang, dans, spilling, skuespill mm.
   
2.-.4 kl på sporlek i Vålandsskogen

Ut på tur, aldri sur

Barna i 2.-4.klasse dro på tur til Vålandsskogen for å kose seg med lek, tomatsuppe og sporlek. Vi koste oss alle og kom gode og våte tilbake etter at himmelen åpnet seg...
   
Småstjerner 2005

Dette er et årlig arrangement av og for barna på Kanutten

Småstjerner er et arrangement hvor barna opptrer foran en fullsatt gymsal på kveldstid. Showet ledes av barna og alle blir premierte. Et dommerpanel bestående av barn fra de ulike klassetrinnene vurderer alle innslagene. Det deles ut vandrepokal til de beste nummerene i kategoriene "Dans og miming" og "Sang og musikk".
   
Vistnestunet, Julen 2005

Juleturer til Vistnestunet for 1.-4. klasse

Hvert år drar vi på tur til Vistnestunet Gård på Randaberg. Om julen hopper vi i høyet, rir på hestene og kjæler med alle de andre dyrene. I tillegg til dette koser vi oss med julesanger og grøt på låven.
   
Litt av hvert

Her kommer det bilder fra forskjelligen ting

Bilder fra turer, sjonglering, svømming, danseskole, sløyd mm.
   
Fotballspillturnering

Bilder fra den årlige fotballspillturneringen

I flere uker har vi avholdt fotballspillturenring. Finalen ble avholdt i en fullsatt gymsal.
   
Vinterferien

Bilder fra litt av hvert i vinterferien

I vinterferien var vi på overnattingstur på Horve, skøytedag i SIDDIShallen, aking i Agenten, Newton-dag og masse kos og film på skolen.
   
Heldagsturer til Lanøy

Bilder fra alle trinnenes turer

I uke 19 var vi på heldagsturer til Lundsvågen/Langøy. Barna ble hentet med båt i Vågen og vi koste oss med båtturer, fisking, teinetrekking, bading, leking i fjære og i skogen, samt grilling.
   

 

 
Kanutten SFO, Våland skole