Velkommen til vårt fotogalleri for skoleåret 2006-2007

Her vil vi legge ut bilder fortløpende.

Dere har muligheten til å se på og laste ned bilder av barn og voksne.

I henhold til vårt regulativ er det kun bilder av barn vi har fått godkjenning
(ref. Pers.oppl.kjema)
for å legge ut bilder av som er på bildene.
 
y
 Kanutten SFO 
 
 
Vennligst velg et galleri

 
Sommer 2006

Bilder fra Sommer SFO

Her finner dere noen bilder fra hva vi gjorde i sommerferien og på Sommer SFO 2006. Rett etter skoleslutt drar i på overnattingstur til Lundsvågen og Langøy. Her overnatter vi i gymsalen og i telt for de tøffeste.

På Sommer SFO gjør vi mye forskjellig. Vi var tre dager i uka på Lundsvågen hvor vi koste oss på sjøen med fisking, minigolf, bading, grilling, skattejakt mm. En dag i uka var vi i Kongeparken. Fredagene var vi på Gamlingen og andre aktiviteter på skolen.
   
Barnemøter

Bilder fra forskjellige barnemøter

Her vil vi legge fortløpende ut bilder fra de forskjellige barnemøtene vi har i løpet av skoleåret 2006/2007.
   
Høsteferien

Bilder fra høsteferien 2006

I høstferien var vi en dag på Lundsvågen naturskole og koste oss på sjøen og i strandkanten. Vi hadde også karnevall på skolen og idrettsdag i Storhaughallen (Midjord) med klatring og andre idrettsaktiviteter.
   
Diverse bilder

Bilder fra ulike aktiviteter

Bilder fra ulike turneringer, sjongleringskurs, sporlek, Kanutten går under vannet, fotballspill- & air-hockey turnering, playstation turnering, 4 klasse klubb på bowling mm.
   
Småstjerner

Bilder fra Småstjerner 2006

Litt forskjellige bilder fra Småstjerner. I år ble det arrangert på Folken, siden gymsalen på skolen ikke lenger er stor nok. Tiltross for nye store lokaler ble det stinn brakke og stormende jubel nok en gang for våre stjerner. Av innslag i år så ble det fremført 26 forskjellige innslag for de ca. 700 tilskuere.
   
Vistnestunet

Bilder fra desember turene til Vistnestunet

Vistenestunet er en gård som ligger i Randaberg kommune. Her hopper vi i høyet, rir på hestene, koser med dyra, spiser grøt på låven og får besøk av nissen.
   
Skøyter 4.klasse

4.klasse klubb i SIDDIShallen

En gang i månden drar vi med 4.klasse på klubb med de andre 4.klassingen på SFO i bydelen. Denne gangen var vi i SIDDIShallen og koste oss på skøyter og spiste boller, lapskaus og saft.
   
1. klasse

Her skal vi prøve å legge ut bilder av 1.klassingene våre

   
Vinteren 2007

Diverse bilder fra vinteren

Her er det bilder i fra årets vinter. Blant annet vinterferien med tur til Vaulali, skøyter i SIDDIShallen, bading på Gamlingen, Stavanger Museum, aking, sporlek i Vålandsskogen mm
   
Våren 2007

Diverse bilder fra våren

Her vil vi oppdatere med bilder fra vårens aktiviteter.
   
Bydels Idol

Bilder fra Bydels Idol på Folken

Lasse, Tjensvoll og Kanutten SFO var på Folken og hadde "Bydels Idol". Hver SFO stilte med 4 innslag hver. Kjartan Koppren var konferansier, mens Ole Klemmetsen, Kjartan Salvesen, Camilla Thoresen, Bente Harestad Haukaas og Ole Petter Haukaas var dommere!
   
Langøy

Bilder fra heldagsturene til Langøy

I uke 21 var vi med hvert trinn på heldagsturer til Langøy i samarbeid med skolen. Her koste vi oss med båtturer, fisking, bading, krabbeteine trekking, grilling, leking i skogen mm.
   
4. kl avslutningstur

Kongeparken og Sjøberg

Tradisjonen tro dro 4.klasse på avslutningstur til Kongeparken og Sjøberg Feriesenter på Rennesøy. Kongeparken sier seg vel selv, men på SJøberg koste vi oss med bading i sjøen, bassenget og i boblebadet. Resten av kvelden gikk til taco på restuarant, quiz, disco, sminking av guttene mm.
   
Sommer 2007

Diverse bilder fra sommeren 2007

Her finner du bilder fra sommeren 2007. Bading på Gamlingen, turene til Midtholmen, overnattingsturen til Midtholmen, beach-volley mm.
   

 

 
Kanutten SFO, Våland skole